Stichting Dierenvoedselbank AnimalCare Limburg
                                                                          ONDERSTEUNING AAN MENS ÉN DIER    

KERSTACTIE 2023

Wij kunnen terugkijken op een mooi 1e jaar als dierenvoedselbank. Steeds meer mensen weten de weg naar ons te vinden en daar zijn heel wat huisdieren door geholpen. Zo kunnen wij mens én dier ondersteunen in een financieel moeilijke periode. Ook in 2024 willen wij daarmee doorgaan want er is nog zoveel hulp nodig. 

Dit kunnen wij niet zonder de vele bedrijven en particulieren welke dierenvoer, dierbenodigdheden en andere huisdiergerelateerde artikel aan ons schenken. Maar er is nog zoveel mogelijk en dat willen wij komende jaren realiseren. Daarvoor is echter geld nodig want wij zijn een ANBI stichting en hebben dus geen inkomsten. Vandaar dat wij 1x per jaar een oproep plaatsen voor financiële ondersteuning en uw warm hart voor de betroffen huisdieren.


Wilt u ons financieel steunen? Dat kan op diverse manieren:

- U kunt een financiële gift overmaken naar Dierenvoedselbank Animalcare Limburg, rekeningnummer NL57RABO0355359499 onder vermelding van "kerstactie 2023".

- U kunt een financiële gift overmaken via onze online inzamelingsactie op Facebook.

- U kunt een financiële gift via een Tikkie/Betaalverzoek betalen. Scan dan de QR Code. Het bedrag kunt u aanpassen. Wilt u ons op een andere manier steunen? Klik dan HIER.


Namens alle vrijwilligers bedankt voor uw steun en wij wensen u Fijne Feestdagen en een Gelukkig & Gezond 2024.